Over Damma

Damma schoonmaak en onderhoud is een schoonmaak bedrijf dat zich bezig houdt met schoonmaak -en onderhoudswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Ons bedrijf richt zich op het schoonmaken en onderhouden van gebouwen in allerlei soorten industrieën als mede kantoren van allerlei soorten instanties. 

Al hoewel ons bedrijf relatief vrij jong is, is onze ervaring dit niet. Jarenlange ervaring en een groot aantal zakelijke contacten, waar onder gemeentes en diverse vooraanstaande bedrijven, heeft ons doen besluiten onze veren uit te slaan en zelf de uitdaging te zoeken.

Onze diensten

Om u het beste van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze diensten onderverdeeld in 3 categorieën. Kies één van de onderstaande diensten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhouds Schoonmaak

Specialisten Schoonmaak

Overig

Waarom voor Damma kiezen?

Bij Damma schoonmaak en onderhoud staat ù als klant centraal. Wij kunnen onze aandacht geheel aan uw wensen aanpassen, gezien het feit dat wij een klein, flexibel en snel groeiend schoonmaakbedrijf zijn. Jarenlange werkervaring van onszelf en onze medewerkers maakt ons vervolgens een volwaardige partner voor alle organisaties die op zoek zijn naar een schoonmaak bedrijf waarop vertrouwd kan worden.