Over ons

Over Damma

Damma Schoonmaak & Onderhoud is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op gebouwen in diverse industrieën. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide zakelijke contacten, waaronder gemeentes en vooraanstaande bedrijven, maken ons tot de perfecte partner voor al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw er altijd op zijn best uitziet. 

Ons team van professionele en gekwalificeerde medewerkers zal uw gebouw grondig schoonmaken en onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hygiëne en het uiterlijk van uw pand. Wij bieden ook onderhoudsprogramma’s aan, zodat we regelmatig terugkomen om uw gebouw in topconditie te houden. Onze diensten zijn flexibel en aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Laat uw gebouw stralen met Damma Schoonmaak & Onderhoud.

Onze diensten

Om u het beste van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze diensten onderverdeeld in 3 categorieën. Kies één van de onderstaande diensten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom voor Damma kiezen?

Damma Schoonmaak en Onderhoud is een klantgericht bedrijf dat flexibel is en snel groeit. Onze jarenlange ervaring en die van onze medewerkers maken ons een betrouwbare partner voor organisaties die op zoek zijn naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Onze aandacht is geheel aan uw wensen aan te passen.

Vraag een offerte aan!

Laat ons weten wat u precies zoekt. Wij komen z.s.m. met de beste oplossing bij u terug